Uppsala
Två inlägg på en dag? Wow!! Haha
 
Uppsala - vilken mysig stad. Precis som alla säger: det är som Lund fast större och min kärlek till Lund har jag ju redan predikat om.
 
Älsklings Felicia flyttade upp till Uppsala för ett tag sen och vi har träffats alldeles för sällan men ikväll fick vi till det! 
(null)
Rekommenderar verkligen denna!
 
Vi satt oss på en mysig uteservering. Jag är verkligen en person som lika gärna dricker alkoholfritt om det finns bra alternativ. Denna var supergod. 
(null)
 
 
Efter ett tag för flyttade vi oss till ett annat ställe för att äta. Ni ska vara glada för att ni inte satt där med oss. Personer med större beslutsångest när det kommer till mat finns inte!! Jo, min syster men förutom henne. 
 
(null)
 
Sedan gick vi bara runt och Felicia visade upp sitt Uppsala för mig.
 
(null)
 
Fina Felicia!  Är så ofantligt stolt över henne. Att hon vågade följa magkänslan och flytta hit för att börja om själv och att kunna vara nära henne pojkvän som också är en av mins favoriter. Otroligt modigt och det kommer gå så bra för henne. Hon är precis där jag befann mig känslomässigt för några månader sen när Sthlm var helt nytt (skrivit ett inlägg om detta till imrg) och hon krigar verkligen på.
 Det är något speciellt med vännerna man känns för alltid. Vi gick i lågstadiet tillsamman och brukade ha följe till skolan. Problemet vara bara att Felicia varje morgon skulle åka inom mig för att sen cykla tillsammans. Inga konstigheter? Men om man känner Felicia så vet man att hon aldrig  är i tid så vi var sena till skolan varje dag...
 
...men det var värt det!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress