Bucketlist - Summer edition!
Kan inte ni hjälpa mig? Jag o Vendela hade stora planer för denna sommar o att vi skulle dra till Spanien i tre veckor MEN nu har vi varit dåliga på att synka semester... 

Så nu vill vi istället göra en bucketlist på saker vi ska göra i sommar. Ställen att besöka, parker att hänga i, restauranger att äta på, fester att gå på - ni förstår. Högt och lågt! Gärna saker man kan göra över dagen eller så - hit me!! 

Somrig bild tagen av bästa Evelina Sigetty - missa inte hennes blogg här på Modette!

Åldersnoja? Dödsångest? Gå ut i Stockholm!
Min helg får 9/10. Felicia orkade ta sig heeela vägen från Uppsala till Sthlm i lördags och vi maxade verkligen dagen. Jag vaknade på morgonen och var sugen på utgång och då VET jag av erfarenhet att om man säger det till F direkt så kommer hon säga "näää, det pallar inte jag" . Så  istället sålde jag in det som "Vill du komma till Sthlm o äta en laxsallad jag brukar äta" 
 
(null)
(null)
 
(null)
Vi gick ner till Non Solo Bar som ligger på Odengatan och åt lunch. Livskvalitén på att sitta i solen med sin favoritmat, -dricka (cola zero) och vän (Felicia). 
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Sen gick vi 100m bort och la oss på en skiftade mellan att spela kort och halvsova på en filt i Vanadislunden. 
Tror få tonåringar spelat så mycket kort som jag o Felicia gjort. I högstadiet äääälskade vi o dricka te, doppa chips o grönsaksstänger i dip o spela kort. (Vi älskade också att dricka matlagningsvin på fester o planera vem vi skulle hångla med men ni förstår...) 
 
(null)
 
När kvällen kom drack vi margaritas o åt middag på Urban Deli. 
Jag o Felicia har alltid haft en väldigt djup relation o kommer ofta in på rätt tuffa ämnen. 
Denna gång pratade vi lite om döden och att två personer med grövsta dödsångesten gör det är inte så smart. Vi pratade om paniken att fylla 22 och att livet bara försvinner. Hur ska vi hinna med allt vi vill göra?? Vi är ju gamla nu!! För gamla - gaaah!! 
För er som känner igen er i detta säger jag bara:
Testa att festa i Sthlm och försöka komma in på en nattklubb. Vakterna kollar på en som man har blöja på sig och smitit ut efter läggdags där ens mamma ammat en när man säger att man är 21år.
Efter vi spenderat några stökiga timmar på några klubbar gjorde vi en high five på Mcdonald’s 04.30 och konstaterade så länge vi måste kämpa lite för att vi är för unga för att komma in på nattklubb behöver vi inte ha åldersnoja
 
Vi är inte gamla, vi är för unga. Yes!!
Frukosttips som tar 5 min
Godmorgon!

Tänkte smitta in nu på morgonen o ge ett liter frukosttips. Absolut ingenting speciellt men går så fort och är så gott! Jag har alltid varit skeptisk till gröt men på senaste tiden är det typ allt jag vill äta haha. Med rätt topping såklart!

Havregrynsgröt:
1dl vatten 
1,5 dl soja-/havremjölk 
1dl havre 
Salt (viktigt!!)
En mosad banan
Hallon 
Blåbär 
1/2 dadelboll

Jag kokar gröten och lägger sedan till den mosade bananen. Sååå gott!! 

(null)

Det enda som är negativt med denna gröt är att jag alltid blir så sjukt mätt och vill gå o lägga mig igen..

Ha en underbar fredag!